top of page
Search

Kari Vepsän hevosen koulutuskurssi Happy Rider Areenalla 14.1.2022Kari Vepsä saapuu 14.1. lauantaina Happy Rider Areenalle Espoonkartanoon pitämään hevosen koulutuskurssin. Kurssi alkaa klo 14 ja sen kesto on noin 4 tuntia. Päivän aikana käydään läpi hevosen koulutusta mm. lastaustilanteessa sekä valmistelevia harjoituksia ongelmahevosen kengitykseen.


Kari kouluttaa hevosia ns. luonnollisen hevosmiestaidon menetelmiin perustuen. Koulutus perustuu hevosen laumakäyttäytymiseen ja hierarkiaan hevoslaumassa. Sen mukaan hevonen kuuluu osaksi laumaa jonka hyvä johtaja ihminen on. Luonnollisten ja hevosille ystävällisten työkalujen avulla ihminen saa hevosen käyttäytymään haluamallaan tavalla. Näin hevosta on helppo käsitellä ja sitä on turvallista ohjata niin ratsailta kuin maastakin.


Paikanpäällä on buffet, josta saa lämmintä ruokaa ja juomaa. Tapahtuman aikana on mahdollisti ostaa myös koulutusriimupaketteja, hintaan 90 euroa sekä Hevosen Asialla-kirjoja, hintaan 20 euroa. Nämä ovat ostettavaissa ainoastaan käteisellä.


Huomioithan, että maneesi on kylmä maneesi. Varaamme oikeuden siirtää tapahtumaa, mikäli kurssipäivänä on liian kylmä.


Tervetuloa!


Ajankohta: 14.1.2023 klo 14-18

Paikka: Happy Rider Areena, Kuninkaankartanontie 42, 02780 Espoo Hinta: 39 €

Happy Riders 35 €


Autojen pysäköinti Kuninkaankartanontien toiselle puolen Rossin mansikkatilan pysäköintialueella.

Liput täältä


883 views0 comments

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page