top of page
Search

Kesäkuulumisia meiltä


Buke ja Fanny Gumbölen kisoissa Kuva: Aaveen.net


Kesä on mennyt hujauksessa ja paljon on tapahtunut. Hevosia on tällä hetkellä 21. Se on nykyisillä puitteilla melko maksimimäärä. Meille on tullut tosi kivoja hevosia. Viimeisimpänä saapui ihana Ihaa-poni yhdessä omistajansa kanssa. Kokeillaan tällaista oma itse ostettu hevonen -konseptia, jossa hevonen pääsee pihattoon ja omistaja laadukkaisiin valmennuksiin ruuhkattomaan maneesiin. Tässä mallissa voi hyvillä mielin valita omat tallipäivänsä ja jättää hevosen muuksi ajaksi meidän hoteisiin. Tästä tulee lisäinfoa pian.


Meille on muuttanut myös ihania ja laadukkaita suokkeja, joiden kanssa lähdetään valloittamaan Kunkkarit syksyllä. Suokki-innostus on meillä kasvanut puoliveristen saikkurumban innoittamana.


Simpan sairasloma jatkuu edelleen. Takeita toipumisesta ei juuri ole, mutta tuntuisi pahalta laittaa 10-vuotias hevonen teuraaksi. Ollaan kokeiltu siihen kaikkea, mutta ei luovuteta vielä.


Valtaosa hevosista on ollut kuitenkin terveenä ja kesällä on kisattu ahkerasti. Menestystäkin on tullut. Viimeisimpänä Aimee ja Ella nappasivat Hanko Sea Horse Weekillä kakkossijan meidän sponsoroimassa Prix de Omahevonen.fi -luokassa.


Kesällä aloitettiin myös yhteistyö Axel Lindbergin kanssa, joka vetänyt meidän ratsukoille maastoestevalmennuksia. Ensimmäiset kenttäkisat ovat Keuruulla elokuussa ja seuraavat syyskuussa Niinisalossa.


Löydettiin myös todella hyvä estevalmentajana. Keskiviikkojen valmentajana aloitti Dominique Barthelaix. Ollaan tosi fiiliksissä hänestä.


Ollaan pidetty myös ensimmäinen Omahevonen -päiväksi kurssi, josta saatiin tosi kivaa palautetta. Seuraava on ensi perjantaina. Se on jo täynnä, mutta lisättiin Happy Rider & Omahevonen appiin kolme kurssia lisää. Ajatuksena on pitää kursseja kerran kuukaudessa. Omahevoskurssi on myös helppo tapa tulla tutustumaan meidän paikkaan, jos oma hevonen meillä houkuttaa.


Kursseille pääsee ilmoittautumaan myös täältä.


Hevostilanne on päivitetty tänään ja muutama ihana tyyppi mahtuisi taas mukaan. Tsekkaa vapaat hepat täältä ja hae mukaan.


94 views0 comments

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page