top of page
Search

Kisatiimillä huippupäivä Solbackassa


Sophie ja Fani


Kesä on treenattu ahkerasti ja loppukesästä ollaan päästy kunnolla kisaamaankin. Solbackan 9.9.2022 järjestettyihin perjantaikisoihin osallistui meiltä Amanda ja Simppa, Siiri ja Jalo, Sophie ja Fani sekä Vinskillä Pipsa ja Enni.


Enni ja Vinski sekä Sophie ja Fani nappasivat ruusukkeet 75 cm luokasta. Pipsa ja Vinski avasivat kisauransa 85 cm luokassa ja olivat hienosti 14/37. Fani ja Sophie tekivät hienon ja tasapainoisen radan ja nappasivat luokasta kuudennen sijan. Amanda ja Simppa tekivät myös hienon radan 85 cm luokassa ja olivat 15/37. 95 cm luokassa tuli harmittava puomi ja sijoitus oli lopulta 14/23


Siiri ja Jalo osallistuivat luokkiin 95 ja 105. 95-luokassa hienosti 7/23 ja 105-luokasta upea kolmas sija.

Siiri ja Jalo


Viikonlopun kisafiilistä vauhditti vielä Eevan ja Peetun hienot otteet Gumbölessä, jossa ratsukko osallistui HeB:4-luokkaan, josta hienot 64,5 %


Kisatiimi pitää ihanasti yhtä ja kannustaa toisiaan. Poniäiditkin jaetaan kaikkien ratsukoiden kesken. Viikonloppuna kisoissa olivat avustamassa Niina ja Anu. Peetun kanssa Gumböleen lähti mukaan Paula.


Esteillä meillä valmentaa Pauliina Virta. Osa näistä ratsukoista käynyt hakemassa oppia myös Emilia Vätön treeneissä. Kouluvalmennuksista vastaavat Noora Latvala, Kia Herold sekä Wilma Erkkilä.

Amanda ja Simppa

Pipsa ja Vinski

60 views0 comments

Commenti


Post: Blog2_Post
bottom of page