Search

Omahevonen-palvelun toiminta keskittyy jatkossa Espoon kartanolle


Omahevonen-palvelu keskittää toimensa jatkossa Espoon kartanolle. Kartanon alueelle muuttaa helmikuun aikana yhteensä 13 hevosta. Tällä hetkellä Espoossa asustelee jo neljä Siuntiosta Espooseen palannutta hevosta, ja pian näiden joukkoon liittyy Porvoon PR-tallilta Espooseen muuttavat Kati Paanasen hevoset sekä muutama uusi tuttavuus. Puitteet Espoon kartanolla ovat todella upeat sekä hevoselle että ratsastajalle: hevoset pääsevät asumaan pihatoissa ja ratsukot valmentautumaan maneesissa. Kirsikkana kakun päällä on sisustussuunnittelijan johdolla sisustettu klubitalo, josta löytyvät keittiö, oleskelutilat ja sauna sekä peseytymistilat omahevonen-palvelun käyttäjille. Espoon kartanon maneesi avataan samaan aikaan kaikille alueen ratsastajille. Maneesissa on tehty mittava pohjaremontti Happy Rider Companyn johdolla, joka tulee jatkossa operoimaan maneesia. Happy Rider Company on vuokrannut maneesin, sen ympäristön ja klubitalon käyttöönsä Espoon kartanolta pitkällä vuokrasopimuksella. Omahevonen-palvelun valmennukset järjestetään jatkossa maneesissa ja käyttöä varten otetaan oma helppokäyttöinen varausjärjestelmä käyttöön joka toimii puhelimen applikaatiolla.


"Meistä on aivan mahtavaa palata takaisin Espoon mielettömiin maastoihin ja lisäksi saada pitkään tyhjillään ollut maneesi takaisin ratsastajien käyttöön. Olemme uusineet pohjat ja Espoon kartano on pitänyt tyhjillään olleen maneesin rakenteista hyvää huolta, joten pääsemme pian upeisiin puitteisiin valmentautumaan ja kilpailemaan", Hanni Tyry Happy Rider Companylta iloitsee.


Maneesin pohjan mittavan remontin toteutti Green Form Oy ja jatkossa maneesissa ratsastetaan Ajalinin maneesihiekalla. Maneesin leveysmittaa on 35 metriä ja pituuttakin lähes 70 metriä. Iso maneesi soveltuu monenlaiseen käyttöön ja sinne on hankittu uusi estekalusto, joka on vapaasti maneesin vuokraajien käytössä. Samaan aikaan maneesin ulkopuolelle on rakennettu tarhat ja pihatot hevosia varten ja aluetta tullaan kehittämään tulevan vuoden aikana merkittävästi.


Maneesia pääsee käyttämään jatkossa ostamalla joko kuukausikortin tai kymmenen kerran kortin. Varaukset tehdään erillisen varausjärjestelmän kautta.Lisätietoja:

Happy Rider Company, Hanni Tyry, hanni@happyrider.fi Hinnasto: Kuukausikortti 250 € / 30 päivää 10-kortti hintaan 200 €. Maneesikortti on ratsastajakohtainen.

589 views0 comments

Recent Posts

See All