top of page
Search

Seuraavat kaikille avoimet omahevospäivät järjestetään 8.9., 13.10. ja 10.11.


Seuraavat kaikille avoimet omahevospäivät järjestetään meillä Espoossa 8.9.ja 13.10. perjantaina. Myös marraskuulle on lisätty yksi omahevospäivä. Omahevospäivä on helppo tapa tutustua meidän paikkaan ja hevosiin. Päivän aikana pääsee tutustumaan myös hevosten pitoon pihatossa laumassa ja miksi me haluamme tarjota hevosille vapauden liikkua, oikeuden ystäviin ja jatkuvan korsirehun.


Jokainen osallistuja saa päivän ajaksi oman hevosen meiltä. Kaikki meidän hevoset ovat kilttejä käsitellä ja ratsastaa. Hevoset ovat koulutettu tasolle HeB-VaB. Osa hevosista vaatii kokeneemman ratsastajan, mutta meiltä löytyy myös superkilttejä tätiratsuja, joilla pärjää arempikin ratsastaja.


Kaikki pääsevät itse hoitamaan ja puuhaamaan oman hevosen kanssa. Mukaan mahtuu 6 ratsastajaa ja ratsastajat voivat itse päättää lähtevätkö illalla maastoon vai Nooran sileän tunnille maneesiin. Meillä tunneilla on aina max. 4 ratsastajaa ja käytössä on koko maneesi. Maastot lähtevät käytännössä pihasta ja maastoja löytyy tosi monipuolisesti ihanista autottomista metsäteistä polkuihin ja peltopätkiiin.


Ratsastajan vaatimukset:

Perusratsastustaidot riittävät. Meillä on kilttejä hevosia myös aremmille ratsastajille. Maastossa mennään kaikki askellajit ja sileän tunnilla tehtävät mitoitetaan ratsastajien osaamistason mukaan. Omia ratsastustaitoja ei tarvitse jännittää.


Taitaville ratsastajille meiltä löytyy tosi kivoja puoliverisiä, joilla on enemmän poweria ja liikettä.


Hevosiin pääsee tutustumaan täältä

Kunhan olet hyvä tyyppi ja tuot mukanasi hyvää energiaa, viihdyt varmasti. Meillä on painoraja n. 80 kg.


Päivän aikataulu on seuraava:

17:00 Päivän aloitus ja omien hevosten haku pihatosta

18:00 Maastoon Amandan kanssa tai Nooran sileän tunnille maneesiin

19:00 Vapaata hengausta hevosten kanssa

20:00 Päivä päättyy


Mukaan tarvitset hyvien energioiden lisäksi säänkestävät varusteet ja ratsastustarvikkeet.


Päivän hinta on 95 € sis. alv. Mikäli haluat maksaa Smartumin liikuntaseteleillä, niin laitathan sähköpostia hanni@happyrider.fi


Ilmoittaudu mukaan Happy Rider Appin kautta alla olevien linkkien kautta. Pe 8.9. Omahevospäivä 13.10. Omahevospäivä 10.11. Omahevospäivä


Mikäli herää mitä tahansa kysyttävää, niin Amanda auttaa mielellään. 0500-990 066169 views0 comments

Comentários


Post: Blog2_Post
bottom of page