Search

Siisti sisätyö hevosalalalta?

Updated: Jan 17

Haku on päättynyt. Juttuideoita voi edelleen toimittaa osoitteeseen leena@happyrider.fi ja ne käsitellään tapauskohtaisesti.
Kuulostaa epätodelliselta, mutta totta se on! Haemme sisällöntuottajia uuteen hevosalan yhteisöön. Mikäli sydän sykkii hevosille ja osaat kirjoittaa ja tuottaa hyvää sisältöä, tämä voisi olla sinun juttusi! Miten pääsee mukaan?

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja kirjoittamasi hevosalan artikkeli tai tekemäsi video/somepostaus osoitteeseen leena@happyrider.fi. Voit halutessasi listata mukaan ajatuksiasi millaisia sisältöjä sinun ideointisi tuloksena syntyisi - olisivatko ne kenties ratsastusvinkkejä, välinevertailuja, hevosten hoitamiseen liittyviä pohdintoja vai jotain ihan muuta? Etsimme luovia ja tehokkaita hevostyyppejä! Laita mukaan myös ajatuksesi siitä, millaista korvausta työstä haluaisit maksettavan ja kuinka paljon sinulla olisi aikaa tähän. Hevosalantuntemuksesi on timanttista, mutta olet kirjoittajana vielä epävarma? Meillä on hyvä päätoimittaja, joka auttaa juttujen editoinnissa ja sparrailee aiheiden kanssa, eli hae rohkeasti mukaan!
#avustajahaku

#siistisisätyö

#sisällöntuotanto

#hevosmedia

1,721 views0 comments

Recent Posts

See All