top of page
LAMINOITAVAT.jpg

HALLOWEEN ARVONTA

Happy Rider Areenan ensimmäisten kisojen kunniaksi järjestetään Halloween-arvonta, jonka voittaja saa palkinnoksi estevalmennuksen Happy Rider Areenalla. Palkinto sisältää maneesivuokran, valmennuksen sekä tarvittaessa lainahevosen. Palkinnon arvo on 100 €

Arvontaan voi osallistua 31.11. saakka. Arvonnan säännöt löytyvät alta.
Arvonta on päättynyt. 

Halloween arvonnan voitti Mea Tiainen. Voittajaan ollaan suoraan yhteydessä

Halloween arvonta: Sales Lead

ARVONNAN SÄÄNNÖT

Näiden sääntöjen lukeminen ja hyväksyminen ovat edellytys arvontaan osallistumiselle.

Arvonnan järjestäjä:

Happy Rider Company Oy
Y-tunnus 3246566-2

Myöhemmin ”Järjestäjä”

1. Järjestäjä järjestää arvonnan Happy Omahevonen-sivulla. Arvontaan osallistuminen on ilmaista eikä edellytä minkään tuotteen tai palvelun ostamista.

2. Arvontaan osallistuminen tapahtuu täyttämällä arvontalomakkeen

3. Arvonta suoritetaan arvonnan viimeisestä osallistumispäivästä seuraavan arkityöpäivän kuluessa.

4. Arvonnan palkintoja ei voi muuttaa rahaksi. Järjestäjä pidättää oikeuden vaihtaa ilmoitetun palkinnon toiseen vastaavan arvoiseen. Arvonnan palkinnon arvo ilmoitetaan arvonnan ilmoituksen yhteydessä.

5. Arvonnan suorittaa arvonnan järjestäjä. Arvonnan järjestäjä vastaa kaikista arvontaan liittyvistä kuluista.

6. Arvonnan päätyttyä voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti arvonnan suorittajan toimesta. Ellei voittajaa tavoiteta 5 arkipäivän sisällä ilmoittamisesta tai muussa kohtuullisessa ajassa palkinnon luonne huomioon ottaen, Järjestäjällä on oikeus arpoa uusi voittaja. Mikäli osallistuja on antanut virheelliset tai puutteelliset yhteystiedot tai palkintoilmoitusta tai palkintoa ei muusta kuin Järjestäjästä johtuvasta syystä voida toimittaa voittajalle, Järjestäjällä ei ole velvollisuutta toimittaa palkintoa tai sitä vastaavaa korvausta voittajalle.

7. Järjestäjällä on oikeus julkaista voittajan nimi hallinnoimillaan sivustoilla, ja tileillä.

8. Järjestäjä varaa oikeuden muuttaa sääntöjä tai tarvittaessa keskeyttää arvonnan perustellusta syystä. Tällaisista muutoksista tiedotetaan arvonnan julkaisun yhteydessä.

9. Arvonnan järjestäjä pidättää oikeuden poistaa sääntöjen vastaisen arvontaan osallistumisen ilman erillistä selitystä. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee arvonnan järjestäjä.

10. Järjestäjän vastuu osallistujaa kohtaan rajoittuu näissä säännöissä mainittujen palkintojen määrään ja arvoon sekä palkintojen luovuttamiseen. Järjestäjä ei vastaa esimerkiksi mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista kilpailuun tai arvontaan osallistumisen yhteydessä taikka kilpailuun osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä aiheutuvista kustannuksista taikka järjestäjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevista tapahtumista.

11. Happy Rider Companyn työntekijät eivät voi osallistua arvontaan.

12. Järjestäjä voi lähettää arvontaan osallistuneille lisätietoa Happy Rider Areenalla järjestettävistä tapahtumista ja muista kohderyhmää kiinnostavista aiheista.

Halloween arvonta: Text
bottom of page