WhatsApp Image 2022-07-20 at 12.04.01.jpeg

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

 

MITEN OMAHEVONEN -PALVELU EROAA RATSASTUSKOULUSTA?

Ratsastuskoulussa maksetaan ratsastustunneista. Me pyrimme tarjoamaan mahdolisimman aidon kokemuksen omasta hevosesta. Hevonen on omana päivänäsi kokonaan sinun.

VOIKO OMAHEVOSEN LAITTAA TAUOLLE ESIMERKIKSI LOMAN TAI SAIRAUDEN AJAKSI?

Omaa hevosta ei voi laittaa tauolle. Hevoseen sitoudutaan kuin se olisi oma. Palvelun voi kuitenkin koska tahansa irtisanoa ilman sen kummempaa syytä. Irtisanomisaika on 1 kalenterikuukausi.

MIKÄ ON PÄIVITTÄINEN RATSASTUSAIKA?

Omana päivänäsi voit käydä hyvin maastossa esimerkiksi ennen tai jälkeen valmennuksen tai käydä tallilla vaikka kahdesti. Hevosella ratsastetaan kuitenkin aina hevosen ehdoilla.

MITÄ TEHDÄÄN JOS HEVONEN SAIRASTUU?

Mikäli hevosesi sairastaa, me vastaamme kaikista eläinlääkärikuluista. Jos hevosella ei voi valmentautua pyrimme tarjoamaan toisen hevosen lainaan. Sitä ei kuitenkaan voida luvata.

VOIKO TALLILLE TUODA KAVEREITA?

Voi, erikseen sovittaessa.

VOIKO HEVOSTA VAIHTAA JOS TALLILLE MUUTTAA JOKU VIELÄ KIVEMPI HEVONEN?

Voi. Nykyiset asiakkaat saavat kokeilla uusia hevosia ennen uusia asiakkaita.

VOIKO TALLILLE TUODA KOIRAN?

Voi jos se on kiltti eikä aiheuta vaaratilanteita ihmisille, hevosille tai muille koirille.

KUINKA PALJON KOERATSASTUS MAKSAA

Kokeilukerta maksaa 100 € ja se sisältää valmennuksen 1-3 hengen ryhmässä

ONKO TEILLÄ TALLIPAIKKOJA YKSITYISHEVOSILLE?

Ei valitettavasti. Oman hevosen voi kuitenkin antaa meille ylläpitoon jos se soveltuu meille ja jatkaa hevosen omana ihmisenä alennettuun hintaan.

SAAKO ITSENÄISESTI HYPÄTÄ?

Ei. Hyppääminen tapahtuu aina valmennuksissa. Hevosilla hypätään meillä max. 2 kertaa viikossa. Kisapaketitiin kuuluu 1-2 estevalmennusta viikottain. Harrastepaketilla pääsee hyppäämään satunnaisesti.

VUOKRAATTEKO MANEESIA ULKOPUOLISILLE?

Talveksi myydään muutamia kk-kortteja hintaan 295 € kk. Meidän valmennuksiin voivat kuitenkin osallistua ihan kaikki ratsukot. Hintaan kuuluu maneesivuokra. Valmennukset varataan Happy Rider & OmaHevonen applikaatiosta.