top of page
WhatsApp Image 2022-07-20 at 12.04.01.jpeg

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Usein kysytyt kysymykset: FAQ

MITEN OMAHEVONEN -PALVELU EROAA RATSASTUSKOULUSTA?

Ratsastuskoulussa maksetaan ratsastustunneista. Me pyrimme tarjoamaan mahdolisimman aidon kokemuksen omasta hevosesta. Hevonen on omana päivänäsi kokonaan sinun.

VOIKO HEVOSEN LAITTAA TAUOLLE ESIMERKIKSI LOMAN TAI SAIRAUDEN AJAKSI?

Omaa hevosta ei voi laittaa tauolle. Hevoseen sitoudutaan kuin se olisi oma. Palvelun voi kuitenkin koska tahansa irtisanoa ilman sen kummempaa syytä. Irtisanomisaika on 1 kalenterikuukausi.

MIKÄ ON PÄIVITTÄINEN RATSASTUSAIKA?

Omana päivänäsi voit käydä hyvin maastossa esimerkiksi ennen tai jälkeen valmennuksen tai käydä tallilla vaikka kahdesti. Hevosella ratsastetaan kuitenkin aina hevosen ehdoilla ja hevosen hyvinvointi edellä.

MITÄ TEHDÄÄN JOS HEVONEN SAIRASTUU?

Mikäli hevosesi sairastaa, me vastaamme kaikista eläinlääkärikuluista. Jos hevosella ei voi valmentautua pyrimme tarjoamaan toisen hevosen lainaan. Sitä ei kuitenkaan voida luvata kaikissa tilanteissa.

VOIKO TALLILLE TUODA KAVEREITA?

Voi, erikseen sovittaessa.

VOIKO HEVOSTA VAIHTAA JOS TALLILLE MUUTTAA JOKU VIELÄ KIVEMPI HEVONEN?

Voi. Nykyiset asiakkaat saavat kokeilla uusia hevosia ennen uusia asiakkaita.

VOIKO TALLILLE TUODA KOIRAN?

Koiria ei voi valitettavasti tuoda tallille tallikoira Hipsun vuoksi, joka saattaa olla agressiivinen muita koira kohtaan.

KUINKA PALJON KOERATSASTUS MAKSAA

Kokeilukerta maksaa 100 € ja se sisältää ratsastustunnin 1-3 hengen ryhmässä

ONKO TEILLÄ TALLIPAIKKOJA YKSITYISHEVOSILLE?

Ei valitettavasti. Oman hevosen voi kuitenkin antaa meille ylläpitoon jos se soveltuu meille ja jatkaa hevosen omana ihmisenä alennettuun hintaan.

SAAKO ITSENÄISESTI HYPÄTÄ?

Ei. Hyppääminen tapahtuu aina valmennuksissa. Hevosilla hypätään meillä max. 2 kertaa viikossa. Kisapaketitiin kuuluu 1-2 estevalmennusta viikottain. Harrastepakettiin ei kuulu estetunteja.

VUOKRAATTEKO MANEESIA ULKOPUOLISILLE?

Talveksi myydään muutamia kk-kortteja hintaan 295 € kk. Meidän valmennuksiin voivat kuitenkin osallistua ihan kaikki ratsukot. Hintaan kuuluu maneesivuokra. Valmennukset varataan Happy Rider & OmaHevonen applikaatiosta. Lue lisää täältä

VOIKA KAVERINI RATSASTAA PUOLESTANI HEVOSELLANI, JOS  EN ITSE PÄÄSE TALLILLE?

Ei valitettavasti.

PÄÄSEEKÖ TEILLE TETTIIN TAI TYÖHARJOITTELUUN?

Mikäli olet hyvä tyyppi, niin miksikäs ei. Palkallisia harjoituspaikkoja meillä ei ole valitettavasti tällä hetkellä tarjolla.

KUINKA TAITAVA RATSASTAJA PITÄÄ OLLA, ETTÄ VOI OTTAA KISAPAKETIN?

Kisapaketilla voi aloittaa vaikka taidot ei vielä ihan kisoihin asti riittäisikään. Tärkeintä on, että hallitset hevosen maasta käsin, pärjäät tallilla itsenäisesti ja hoidat hevosen hyvin.

OVATKO LAPSET TERVETULLEITA TALLILLE?

Voit tietysti ottaa lapset mukaan tallille. .

bottom of page