Noora Latvala.webp

OPETUS

Tunneillemme ovat tervetulleita kaikentasoiset ratsastajat. Tunneilla on hyvä ja kannustava ilmapiiri. Oppilaita on tunneilla ainoastaan 1-3 ja käytössä on koko maneesi (35*75m)

Ratsastustunnit varataan Happy Rider & OmaHevonen applikaation kautta.  OmaHevonen-paketteihin kuuluu min. 1 ratsastustunti viikottain. Tunteja pidetään arkisin 15-20. Lauantain tunnit pidetään lähtökohtaisesti aamulla ja sunnuntain tunnit aloitetaan klo 16. 

Yksityistuntien kesto on 30 minuuttia ja ryhmätuntien 60 minuuttia. Valmennuksiin saavutaan valmiiksi verrytellyllä hevosella. Alku- ja loppuverryttelut mennään usein maastossa. 


Meillä valmentavat vakituisesti Noora Latvala, Pauliina Virta sekä Kia Herold. Lisäksi Emilia Vättö käy säännöllisesti pitämässä estevalmennuksia ja Wilma Erkkilä koulutreenejä kouluradoille tähtääville ratsukoille.   

TEAM

Pauliina Virta.webp

PAULIINA VIRTA

Pauliina Virta on ollut useaan otteeseen töissä Saksassa sekä Hollannissa ratsuttajana. Hän on hypännyt kansallisia sekä kansainvälisiä 120-155cm luokkia sekä Suomessa että ulkomailla hyvällä menestyksellä. Lisäksi Pauliina on edustanut Suomea Pohjoismaiden Mestaruuksissa sekä Horse Show’ssa useana vuonna ja ollut Suomen estemaajoukkueessa juniorina, nuorena- sekä senioriratsastajana.

Noora Latvala.webp

NOORA LATVALA

Nora Latvala on koulutukseltaan ratsastuksenohjaaja, ja hänellä on opetus- ja valmennuskokemusta yli 10 vuotta. Aiemmin hän työskennellyt eri ratsastuskouluissa, yksityisratsukoiden valmentajana sekä ratsuttajana.

“Valmentajana olen perusteellinen ja selkeä, asiat opetellaan huolellisesti kunnolla. Kun ratsastaja istunta, apujen käyttö sekä hevosen perusliikkuminen läpi kropan tasapainossa on kunnossa, tulee tekemisestä helppoa ja myös hevoselle mukavaa”, Nora kertoo.

Nora on valmentajana positiivinen, kannustava sekä keskittyy erityisesti luomaan tunnille rauhallisen ilmapiirin.

Amanda.webp

AMANDA KIVELÄ

Amanda pitää lauantain junnutreenit, joista on tullut niin suosittuja, että treeneissä käy jo aikuisiakin junnuja. Amanda teettää kivoja harjoituksia ja tunneilla on ihana positiivinen tunnelma.

Amanda opiskelee parhaillaan ratsastuksenohjaajaksi ja valmentautuu ja kisaa meillä Simppa-ruunalla.

Kia Herold.webp

KIA HEROLD

Kia on työskennellyt hevosten kanssa eri puolilla maailmaa pitkän hevosuransa aikana. Työkokemusta on kertynyt muun muassa Australiasta Sydneystä, mutta toki myös Euroopasta. Suomessa Kia on valmentanut ratsastajia neljällä eri tallilla.

Kian  ratsastusfilosofia tiivistyy siihen, että ratsastamisen pitää olla kivaa sekä ratsastajalle että hevoselle. Kia keskittyy kokonaisuuteen ja uskoo, että rentoutunut ratsastaja rentouttaa myös hevosen. ”Haetaan sellaista stressitöntä tilaa, jossa ratsastaminen on kuin ratsastajan ja hevosen yhteinen tanssi. Jos ei hengitys kulje ja ollaan stressaantuneita niin ei yhteistyö suju”, Kia kuvailee. Hän kertoo, että hevosen hyvä olo tulee olla edellä ja turvallinen ja kiva fiilis ratsastajalle ratsastettaessa.


Kia valmentaa ratsastajia sekä koulussa, että esteillä.