top of page
DSC_0099.jpg

PIHATTOPAIKAT YKSITYISHEVOSILLE

"Vanha Puikkosen talli"
Peringintie 8, 02780 Espoo

Puikkosella on tilat tällä hetkellä 15 hevoselle. Meillä on muutama yksäri ja loput hevoset ovat meidän omia. Kaikkia hoidetaan yhtä hyvin.

Talliin on remontoitu karsinarivien tilalle suuri makuuhalli, uusi satulahuone sekä kahvitteluhuone. Tallissa on pesukarsina sekä paljon lämmintä hoitotilaa. Espoonkartanon upeat maastot alkavat pihasta ja legendaarinen laukkasuora on takapihalla.  Maneesille on alle vartin kävelymatka.

Hevosilla on vapaa heinä verkon läpi sekä lämmitetyt vesiautomaatit. Ruunat ja tammat ovat omissa laumoissa. 

Pihattopaikan hinta on 950 € kk (sis. alv 24) 

Yksityishevosten on myös mahdollista siirtyä omahevosmalliin, jossa me vastataan hevosen kuluista ja omistaja ottaa omalta hevoseltaan omahevospaketin omien toiveiden mukaisesti ja jättää hevosenomistajan huolet meille. 

Hintaan sisältyy vapaa analysoitu heinä verkon läpi, kaura ja kivennäinen sekä maneesin vapaa käyttö maneesisääntöjen mukaan.

Hintaan sisältyy myös yksi valmennus tai ratsutuskerta kuukausittain.

Pienryhmävalmennuksia voi varata kätevästi lisää Happy Rider Appin kautta hintaan 45 € kerta.  Meillä opettaviin valmentajiin pääset tutustumaan täältä

Lisää infoa saa Hannilta,

Hanni Tyry 050-3823433

Pihattopaikat yksityshevosille: Our Farm
img-213.jpg

PIHATTOELÄMÄ JA LOISTAVAT VALMENTAUTUMISMAHDOLLISUUDET

Oletko hyvä ihminen ja luot ympärillesi hyviä energioita? Jos arvelet sopivasi tähän kuvaukseen, jatka lukemista.

Halutaan meidän porukkaan ensisijaisesti kivoja ja reippaita ihmisiä, joiden kanssa on kiva viettää aikaa tallilla. 

Pihattomaailma on vähän erilaista kuin karsinamaailma. Meidän kokemuksemme mukaan 99 % hevosista rakastaa pihattoelämää, jossa hevonen voi itse valita koska syö, nukkuu, leikkii ja sosialisoi. Pihatto tekee hevosista entistä miellyttävämpiä käsitellä ja turvallisempia ratsastaa. 

Meidän maneesi on noin kilometrin ratsastusmatkan päässä. Meillä pääsee valmentautumaan laadukkaasti sekä koulu-, että esteratsastuksessa. 

Pihattopaikat yksityshevosille: Feature

PIHATTO JA MANEESI

PIHATTOLAUMA, JOSSA RUUNAT JA TAMMAT ERIKSEEN

Kaikilla hevosilla on vapaa heinä verkon läpi ja tarpeeksi tilaa. Makuuhalleissa kuivikkeena olki. Molemmille laumoille asennetaan lämmitetttävät vesiautomaatit. Kesällä käytössä isot laitumet.

VALMENTAUTUMISMAHDOLLISUUDET

Meillä valmentaa viikottain mm. Dominique Barthelaix, Katja Järvenpää ja Nora Latvala.  Maneesissa voi ratsastaa vapaasti (pois lukien estetuntien aikaan) Kaikkiin valmennuksiin voi varata paikan Happy Rider Appin kautta.

KIVA TALLIPORUKKA

Tästä me ollaan erityisen tarkkoja. Halutaan meille ainoastaan ihania tyyppejä, joiden kanssa on ilo käydä tallilla

TALLI JA PUITTEET

Tallirakennus on kooltaan 300m2 ja se uudistetaan vastaamaan nykyajan hevosenpitoa. Tallissa on makuuhallitilan lisäksi pesupaikka, uudet hoitotilat, satulahuone sekä taukotila meille ihmisille.

SUPERMAASTOT JA ISOT LAITUMET

Espoonkartanon upeat maastot alkavat pihasta ja kesällä odottaa lähes 10 hehtaaria laidunta.

HEVOSTEN HOITO

Meidän mallissa pyritään tekemään asiat järkevästi ja tehokkaasti. Hevoset kuitenkin hoidetaan kuin omamme. Hevoset tsekataan kahdesti päivässä ja jos hevonen esimerkiksi palelee, puetaan sille loimi tai jos sillä on haava, se hoidetaan.

Omistaja antaa lähtökohtaisesti itse väkkärit ja loimittaa. Lisäksi jokaisen hevosen omistaja osallistuu tarhan siivoukseen kerran viikossa.

Pihattopaikat yksityshevosille: Services
Pihattopaikat yksityshevosille: Pro Gallery
bottom of page