top of page
Search

Haaveiletko kisaavasi ensi vuonna Amateur Tourilla Helsinki International Horse Showssa?


Kuvassa Tilda Hämäläinen ja Pop Star eli Poppis. Kuva: Jenna Hänninen


Tänä vuonna meidän tiimistä osallistui Hihsiin 5 ratsukkoa. Katsomossa kannusti lähes koko tallin väki.Ensi vuonna tavoittena on saada meidän edustus vähintään tuplattua. Usein kuulee, että pihatto sopii vain issikoille ja varsoille. Meidän Hihsissä edustaneet hevoset elävät kaikki hevosenelämää pihatossa. Keskiviikkona meidän ratsukoita näkyi kunniakierroksella kaksin kappalein, kun Aimee Ritter ja Clintella sijoittuivat 95-luokassa kolmanneksi ja Tilda Hämäläinen ja Pop Star nappasivat 85-luokasta neljännen sijan.

Kuvassa Aimee Ritter ja Clintella. Taustalla näkyy Eeva Tiainen ja Petit Prince. Kuvaaja Heidi Lammi


Torstaina Happy Ridersin ratsukko, Eeva Tiainen ja Petit Prince sijoittui hienosti kymmenenneksi 95-luokassa. Eeva ja Peetu tekivät vakuuttavat 0-0-radat molempina päivinä.
Kuvassa Eeva Tiainen ja Petit Prince. (Kuva. Jenna Hänninen)

Sophie Zilliacus ja Pops Star ottivat myös hienon sijoituksen torstaina sijoittuen kahdeksanneksi pisteillä 8,2. Meidän tiimin nuorin Enna Koivunen ratsasti upeat radat Vinskillä (Finn's Rocket). Enna ja Finn’s Rocket saivat Amateur Tourin 85-luokassa keskiviikkona taitopisteet 7.2 ja torstaina 7.4, sijoittuen vastaavasti sijoille 25 ja 23, joka todella hieno saavutus helposti kuumuvalla Vinskillä.

Kuvassa Enna Koivunen ja Finn’s Rocket eli Vinski. Kuva: Hanna Heinonen Paikalla Hihsissä oli koko meidän estevalmennustiimi: Emilia Vättö, Nora Latvala ja Dominique Barthalaix. Valmentajat olivat syystäkin ylpeitä valmennettaviensa suorituksista.Kova työ ja valmennus tuottivat selkeästi tulosta, ja Dominique Barthalaix totesi innostuneesti, ”ensi vuonna meiltä onkin kymmenen kisaajaa täällä.” Ensi vuoden treenit on jo käynnissä. Meillä Hihs-tiimiin pääsevät kaikki vähintään kolmen päivän kisapaketilla kisaavat ratsukot. Mikäli Hihs onnellisella pihattohevosella hyvässä ja tiiviissä tiimissä houkuttaa, niin hae mukaan <3 omahevonen.fi/hevoset sivun lopusta löytyy lomake.

75 views0 comments

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page