top of page
Search

Oma hevonen etsinnässä? Tutustu meidän uusiin hevosiinTällä viikolla meille Espooseen saapuu useampi uusi ihana hevonen. Osalle hevosista on jo kokeilijat sovittu, mutta ota rohkeasti yhteyttä, mikäli näistä joku näyttää unelmiesi hevoselta.


Meillä on säpäköitä kisahevosia, joiden kanssa pääsee valmentautumaan ja kisaamaan laadukaasti, mutta meiltä löytyy myös ihania ja turvallisia tätiratsuja rauhalllisemmasta menosta nauttiville. Meillä on myös muutama opetusmestariponi.


Kaikki hevosemme saavat elää hevosenelämää pihatossa. Meillä on valtava maneesi ja upeat maastot. Lisäksi meille on tosi ihania tallikavereita ja uudet omat ihmiset otetaan lämpimästi vastaan. Meillä on kaksi toimipaikkaa, jotka sijaitsetsevat reilun kilometrin päässä toisistaan. Hevosia on yhteensä tällä hetkellä 27, joista muutama on yksäri.


Alla on esiteltynä meidän uudet hevoset. Ota rohkeasti yhteyttä suoraan Nooraan, mikäli olet kiinnostunut tulemaan tutustumaan meidän paikkaan. Nooran saa parhaiten kiinni työnumerosta whatsapilla 044-901 8559. Voit myös täyttää sivun alaosasta löytyvän lomakkeen ja olemme suoraan yhteydessä sinuun kun sopiva hevonen vapautuu.


Uudet hevoset


Stentum Niraiman (Temu)

Temu on laadukas FWB, jolla on hyviä tuloksia 110-120 luokista.Il Cavallo Royal (Roope)


Roope on laadukas holsteiner-ruuna, jolla kapasiteettia ainakin VaB ja re110cm -tasolle.Hurmav Hilda (Hilda)Hilda on 160 cm korkea tamma, joka hyppää rehellisesti ja liikkuu kivasti myös sileällä. Kiva kisakaveri kisaamisen aloittamiseen.


Freeman’s Bobby (Tahvo)


Tahvo on herkkäsieluinen connemararuuna (säkä n. 145 cm), joka liikkuu kivasti, hyppää hyvällä tekniikalla ja on miellyttävä ratsastaa. Vaatii aikaa uuteen ihmiseen tutustuakseen, mutta kun yhteinen sävel löytyy, poni tekee vuoksesi mitä tahansa.


Tibi (Tipsu)


Tipsu on kiltti Eestinhevostamma, jolla korkeutta reilu 140 cm. Tipsu hyppää kiltisti 80 cm tasolla ja on oiva poni myös ensimmäisiin koulukisoihin.


Kisaaminen vs harrastelu
Meillä pääsee halutessaan kisaamaan matalalla kynnyksellä. Estepuolella meidän ihmiset ovat kisanneet tasolla ristikko-110cm. Viime vuonna meiltä oli Hihsissä viiden ratsukon joukkue. Tänä vuonna on tavoitteena saada vähintään 10 ratsukkoa mukaan.  Esteratsastajamme treenaavat Dominique Barthelaixin, ja Emilia Vätön johdolla.

Koulupuolella meillä pääsee kisaamaan HeC-VaB tasolla. Kouluratsastajia luotsaavat Katja Järvenpää ja Wilma Erkkilä.


Meillä ei kuitenkaan tarvitse kisata. Meillä voi viettää kiireettömästi aikaa oman hevosen kanssa ja harrastaa monipuolisesti vaikka metsäkävelyjä, ratsujousiammuntaa tai working equitationia. Meillä on upeat maastot, joissa samoilla omien aikataulujen mukaan.


Kuvassa Jalo ja Ville (Kuva Emmy Heinonen)


Vapaat hevoset

Vapautuvat hevoset päivitetään aina omahevonen.fi/hevoset sivulle. Tällä hetkellä vapaita päiviä löytyy Carlolta, Podilta, Vinskiltä ja Connalta. Meillä on vain yhden kuukauden irtisanomisaika ja hevosia vapautuu säännöllisen epäsäännöllisesti. Carlolle ja Podille on mahdolllista saada myös edullisempi maastoilupaketti, johon ei sisälly valmennuksia (195 €) Connan (Conlando) kanssa on mahdollista tähdätä Hihs Amateur Tourille tasolla 95cm/105 cm. Conna vaatii säpäkkyytensä vuoksi kokeneen ratsastaja, jolla jo kokemusta vähintään 90 cm radoista. Connalle on yksi kokeilija sovittuna, mutta ota ihmeessä yhteyttä mikäli Hihs Amateur Tourin aikaluokat houkuttavat. Opettajamme Noora kisasi itse Connalla viime kesänä.


Omahevospaketit

Meillä on erilaisia paketteja erilaisiin hevostelutarpeisiin. Valitse vain haluatko valmentautua tavoitteellisesti vai omaksi iloksi ja kuinka monta päivää viikossa haluat viettää oman hevosesti seurassa.

Meiltä saa oman hevosen 1-4 päivänä viikossa. Paketit ja hinnasto löytyvät täältä


Meille oman hevosen kanssa?

Meille on mahdollista tulla myös oman hevosen kanssa jos hevostelu 7 päivää viikossa alkaa maistumaan puulta. Tästä mallista saa lisäinfoa Hannilta hanni@happyrider.fi tai 050-3823433

808 views0 comments

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page