top of page
Solis Traktori hevostallilla.jpeg

RATSASTUKSENOHJAAJA /HEVOSTENHOITAJA

Aamutalli 10-14 ma-pe + valmennukset 1-2 päivää viikossa
Työaika 60-100 % 

Hei, meillä olisi töitä tarjolla reippaalle ja kivalle tyypille Espoon Kauklahdessa tammikuun alusta alkaen Happy Rider Stablella, jossa meillä on omahevonen.fi malli.

Meille pääsee myös julkisilla. Perehdytys jo marras-joulukuussa, kunhan täydellinen tyyppi löytyy.

Ratsastuksenohjaajan koulutus ja kokemus olisi toivottavaa, mutta voit olla myös urasi alkutaipaleella, jos asenne on kohdallaan.

Lähtökohtaisesti luvassa olisi ainakin aamutallia ma-pe, joka tehdään meillä 10-14 välillä. Kaikki hevoset (21) asuvat pihatossa. Hevosilla on vapaa heinä ja vesiautomaatit. Me pyritään tekemään asioita fiksusti, hevosen hyvinvointi edellä. Meillä pääset myös kehittämään toimintaa ja osaksi kivaa työporukkaa.

Aamutalliin kuuluu hevosten tarkistus, mahdolliset lääkinnät, väkkäreiden jako, pihattojen siivous traktorilla, maneesin lanaus, heinäpaalien siirtoa traktorilla ja yleisestä siisteydestä ja varusteista huolehtimista.

Päivästä riippuen myös eläinlääkärin ja kengittäjän avustamista, pientä nikkarointia ja asiakkaiden avustamista. Aamutallihommien lisäksi mahdollisuus myös tuntituurauksiin / omiin tunteihin sekä hevosten läpiratsastamiseen.

Hevosten lisäksi pitää tykätä myös ihmisistä. Hevoset ovat kaikki meidän omia ja tallilla käy kivoja ihmisiä. Kiva ja lämmin ilmapiiri on myös sinun vastuullasi.

Meillä ehtii töiden ohessa myös rapsuttelemaan hevosia. Säänkestävyys pakollista. Taukotilat kuitenkin kunnossa. Meillä on ihana klubitalo, josta löytyy keittiö, sauna ja olkkari.

Hakemukset palkkatoiveineen Nora Latvalalle nora@happyrider.fi Noralle voi myös soittaa ja kysellä meidän paikasta lisää +358 44 901 8559

Rekry: Our Farm
bottom of page