TALLI JA PUITTEET

Kuninkaankartanontie 42, Espoo

Löydettiin paras mahdollinen paikka Kauklahdesta, Espoonkartanon mailta. Meillä on käytössämme upea maneesi sekä hevosille ihanat pihatot. Ratsastajille meillä on oma klubitalo, josta löytyy suihku, sauna, keittiö ja ihana olohuone, jossa juoda teetä tallipäivän päätteeksi.

IMG_6882.jpg

PIHATOT HEVOSILLE

Ihan ensimmäiseksi rakennettiin hevosille kivat puitteet. Meillä on kaksi laumaa ja yhteensä kolme makuuhallia ja kolme ruokintapaikkaa. Myös upea orimme Hupsis asuu pihatossa poikalaumassa.

IMG_6250.jpg

SUURI MANEESI

Maneesin pohja uusittiin kokonaan Green Form Oy:n voimin. Pintahiekaksi valittiin Ajalinin ratsastuskenttähiekka. Pohjaa huolletaan päivittäinmönkijän perässä vedettävällä Kellfrin lanalla. Maneesisssa on käytössä uusi estekalusto

IMG_7021 (1).jpg

KLUBITALO IHMISILLE

Klubitalo sijaitsee noin 300 metrin päässä maneesista. Klubitalolta löytyy sauna, keittiö, olkkari ja neukkari etätyöskentelyä ja palavereita varten. Klubitalolla on myös oma paikka ratsastajien varusteiden säilytykseen.

IMG_6221.jpg

UPEAT MAASTOT

Pihasta aukeavat Espoonkartanon upeat ratsastusreitit ja polut. Maastoseuraa on useimpina päivinä hyvin tarjolla ja lenkkejä löytyy moneen makuun