top of page
Search

Estekisojen tulokset julkaistu. Linkki kuviin lisätty artikkeliin

Updated: Nov 30, 2022

Happy Rider Areenalla kisailtiin tänään kivoissa tunnelmissa. Meillä oli paikalla valokuvaaja Emilia Kokko. Kisamaksuun kuului kisakuvat. Ne lähetetään jokaiselle kisaajalle sähköpostitse niiden valmistuttua. Kuvia julkaistaan myös @omahevonen instagramissa. Linkki kuviin löytyy täältä


Ristikkoluokassa kisailtiin Clear Round tunnelmissa. Pienet ja isot ratsastajat ratsastivat hienosti ja luokassa nähtiin monta puhdasta rataa.


60-luokassa oli arvosteluna ihanneaika ja voitoin vei nimiinsä Hertta Honkajuuri Kamulla. Toiseksi ratsasti Siiri Leppänen Conlandolla ja kolmanneksi Niina Luotonen Taunolla.


80-luokassa (ihanneaika) Espoon tallin ratsastajat ottivat vuorostaan kaksoisvoiton, kun Alice Harju voitti luokan Eskolla ja kakkossijan nappasi Milja Kiljo Connalla. Kolmanneksi ratsasti Happy Ridersin Enni Keski-Pukkila Vinskillä.


90-luokan (ihanneaika) voitti Kaisa Toivonen upealla Calmee hevosella.


110-luokassa parhaiten ratsasti Sophie Zilliacus Fanilla.


Kiitokset meidän supertehokkaalle talkooväelle ja ihanille kisaajille. Seuraavat kisat kisataan jouluteemalla 18.12. sunnuntaina. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan täällä


148 views0 comments

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page