top of page
Search

Estekisojen tulokset julkaistu. Linkki kuviin lisätty artikkeliin

Updated: Nov 30, 2022

Happy Rider Areenalla kisailtiin tänään kivoissa tunnelmissa. Meillä oli paikalla valokuvaaja Emilia Kokko. Kisamaksuun kuului kisakuvat. Ne lähetetään jokaiselle kisaajalle sähköpostitse niiden valmistuttua. Kuvia julkaistaan myös @omahevonen instagramissa. Linkki kuviin löytyy täältä


Ristikkoluokassa kisailtiin Clear Round tunnelmissa. Pienet ja isot ratsastajat ratsastivat hienosti ja luokassa nähtiin monta puhdasta rataa.


60-luokassa oli arvosteluna ihanneaika ja voitoin vei nimiinsä Hertta Honkajuuri Kamulla. Toiseksi ratsasti Siiri Leppänen Conlandolla ja kolmanneksi Niina Luotonen Taunolla.


80-luokassa (ihanneaika) Espoon tallin ratsastajat ottivat vuorostaan kaksoisvoiton, kun Alice Harju voitti luokan Eskolla ja kakkossijan nappasi Milja Kiljo Connalla. Kolmanneksi ratsasti Happy Ridersin Enni Keski-Pukkila Vinskillä.


90-luokan (ihanneaika) voitti Kaisa Toivonen upealla Calmee hevosella.


110-luokassa parhaiten ratsasti Sophie Zilliacus Fanilla.


Kiitokset meidän supertehokkaalle talkooväelle ja ihanille kisaajille. Seuraavat kisat kisataan jouluteemalla 18.12. sunnuntaina. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan täällä

106 views0 comments

Recent Posts

See All
Post: Blog2_Post
bottom of page