top of page
Search

Happy Rider goes Yoga + Mindfulness 9.6.


Tervetuloa Happy Riderin hyvinvointipäivään Espoonkartanolle perjantaina 9.6.!

Hyvinvointipäivän aikana pääset nauttimaan joogasta, mindfulnessista ja hevosten rauhoittavasta seurasta maastoretkellä. Päivään sisältyy joogan, ratsastuksen ja mindfulnessin lisäksi herkullinen aamiainen sekä ihana lähiruokalounas. Päivän vetää joogaohjaaja Kia Herold sekä johtamisvalmentaja ja mindfulnessohjaaja Eeva Jaakonsalo. Hyvinvointipäivä alkaa virkistävällä aamujoogalla ja aamiaisella. Joogan jälkeen lähdemme hevosten kanssa harjoittelemaan läsnäoloa ja rauhoittumista. Opettelemme kuuntelemaan hevosta ja olemaan niiden kautta läsnä hetkessä maastoretken ajan jonka teemme upeissa Espoonkartanon ympäristön maalaismaisemissa. Hevoset ovat kilttejä ja turvallisia Happy Riderin hevosia. Ratsastuksen päätteeksi syömme yhdessä lounasta. Lounaan jälkeen syvennymme mindfulnessin pariin ja päivä päättyy ihanan rentouttavaan keskittymisharjoitukseen Eevan johdolla. Päivän aikana pääset rauhoittumaan hevosten seurassa ja saat konkreettisia oppeja siihen, miten maadoitat itsesi keskellä hektistä arkea. Hyvinvointipäivä antaa sinulle myös uutta energiaa ratsastuksen, joogan ja keskittymisharjoitusten myötä.

AIKATAULU:

klo 08:30 Saapuminen, terveelliset aamiaissmoothiet suomalaisista marjoista klo 09:00 Kian virkistävä joogaharjoitus + aamiaisbowl klo 10:15 Hevosten hakeminen laitumelta, harjaus ja hoitotoimenpiteet klo 10:45 Maastoretki upeissa Espoon maisemissa klo 11:45 Hevosten ruokinta ja hevoset takaisin laitumelle klo 12:15 Yhteinen lounashetki Happy Rider -klubitalolla klo 13:15 Eevan kanssa mindfulness ja keskittymisharjoitukset klo 14:15 Hyvinvointipäivä päättyy


Ilmoittaudu mukaan täältä >> Ensimmäiset 10 ilmoittautunutta mahtuu mukaan! Hyvinvointipäivän hinta on 149 € (OmaHevonen-ihmisille 139 €), sis. aamiainen, mindfulness, jooga, hevoset ja ohjattu maastoretki sekä lounas.

Pidätämme oikeudet muutoksiin ohjelman suhteen.

123 views0 comments

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page