top of page
Search

Happy Rider & OmaHevonen sovellus julkaistu

Espoon kartanon maneesi on jatkossa varattavissa oman sovelluksen avulla. Happy Rider & OmaHevonen -sovellus on ratsastajille suunnattu mobiilipalvelu, jonka kautta voi varata omat ratsastustunnit helposti ja vaivattomasti.

- Halusimme tehdä ratsastamisen mahdollisimman helpoksi. Pohdimme paljon erilaisia varaussysteemejä ja miten saisimme eri palvelut ja toiminnot löytymään helposti samasta paikasta käyttäjäystävällisesti. Päädyimme irlantilaiseen sovellukseen sen helppokäyttöisyyden ja sopivuuden vuoksi, Hanni Tyry Happy Rider Companylta kertoo.

Uusi sovellus mahdollistaa Espoon kartanon maneesin varauksen kaikille ratsukoille, jotka haluavat tulla treenaamaan Espoon isoimpaan maneesiin. Uusittu estekalusto ja sovelluksesta varattavat valmennustunnit ovat varmasti monelle pääkaupunkiseudun ratsastajalle tervetulleita lisäpalveluita.

- Sovelluksen kautta maneesivuoron voi varata itselleen, mutta lisäksi sieltä on valittavissa erilaisia valmennuksia estetunneista koulutunteihin. Päävalmentajamme Kati Paananen pitää niitä useana päivänä viikossa, lisäksi meillä käy paljon vierasvalmentajia. Viikko sitten pidimme tehoestekurssin Emilia Vätön kanssa, ja tulemme jatkamaan tällaisten tarjoamista tulevaisuudessakin, Tyry toteaa.

Tuntien varaaminen onnistuu helposti lataamalla sovelluksen. Sovelluksesta näkee myös viikkotarjonnan ja lisäksi tulevat kurssit. Kaikki on tehty asiakkaalle helpoksi, sillä maksaminen ja esteen tullessa tunnin peruuttaminenkin käy helposti sovelluksen kautta.

- Olemme lisäksi koonneet paljon ohjeita ja kehitämme sovellusta jatkuvasti asiakastoiveiden ja -tarpeiden mukaan. Haluamme tuoda hevosalan digiaikaan, sillä tiedämme että asiakkaamme siellä ovat jo, Tyry hymyilee.

Happy Rider & OmaHevonen -sovellus löytyy kaikista sovelluskaupoista. OmaHevonen-palvelun käyttäjät voivat uusia palvelunsa tilauksen sieltä, ulkopuoliset ratsukot voivat varata maneesin itselleen sieltä ja kaikki maneesilla tarjottavat ratsastustunnit kulkevat helposti taskussa mukana.

73 views0 comments

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page