top of page
Search

Kolme uutta ihanaa hevosta

Meillä on käynyt heppalotto. Ollaan löydetty ihania uusia hevosia. Simppa muutti meille Seinäjoelta reilu viikko sitten ja löysi heti itselleen omat ihmiset. Simppa on todella miellyttävä ratsastaa ja kisannut hyvällä menestyksellä re 120 cm. Hän sujahti ruunalaumaan kuin kotiinsa ja vaikuttaisi viihtyvän tosi hyvin meillä.Jalo (Jaloubet van het Beetjen) muutti meille Kouvolasta ja pääsi hänkin heti ruunaporukkaan. Jalo on hänkin kisannut esteitä hyvällä menestyksellä. Hän on iso ja ihana herrasmies, joka staraillut myös maastoesteillä. Koulukiemurat luonnistuvat tasolla HeA-VaB. Jalon ihmiseksi etsitään kesäkuun puolivälin jälkeen vielä yhtä ihanaa tyyppiä. Ratsastajalta vaaditaan n. HeB tasoa.


Kesäkuun alussa meille muuttaa ihana Fani. Hän on 17-vuotias FWB-ruuna. Fani on koulusukuinen, mutta hyppää myös mielellään. Fania pääsee kokeilemaan heti kesäkuun alussa.

Jos kiinnostuit, niin oikein paljon tervetuloa kokeilutunnille. Kokeilu maksaa 100 € ja sisältää valmennuksen 1-3 hengen ryhmässä. Kokeilutunnilla tutustutaan heppaan ja paikkaan, jonka jälkeen mietitään yhdessä sopiiko tämä malli ja hevonen juuri sinulle.


Jätä yhteystietosi täällä tai laita viestiä omahevonen@happyrider.fi


300 views0 comments

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page