top of page
Search

OmaHevonen joululahjaksi? Vapaat hevoset 7.12.


Jos joulupukin toivelistassa lukee edelleen oma hevonen, niin tässä voisi olla ihania vaihtoehtoja. <3

Meillä on tällä hetkellä 14 hevosta ja muutamia päiviä olisi vapautumassa paikkoja uusille ihanille ihmisille.


Osalle hevosista on jo sovittu kokeilijat jonosta ja lista on mitä luultavammin vanhentunut jo julkaisuvaiheessa, mutta jos oma hevonen polttelee, niin ota rohkeasti yhteyttä noora@happyrider.fi tai puhelimitse 044-901 8559 Puhelimitse Nooran tavoittaa parhaiten ma-to 12-15. Whatsapilla saa helpoiten kiinni.

Kamu (1 päivä 1.1. alkaen)

Kamu on 152cm Eestin ratsuponi, jolla on ihanan tasaiset askeleet istua. Kamu on maailman kiltein hoitaa ja voisi olla rapsuteltavana koko päivän. Varma maastossa ja herkkä ja kevyt ratsastaa.


Podi (2 päivää vapaana)

Podi on 160 cm umpikiltti ja pomminvarma pv-ruuna. Ikä jo vähän painaa, mutta koulutettu VaB -tasolle. Maastossa vanha herra aina innostuu, mutta kentällä enemmän jalalla ratsastettavaa mallia. Todella pehmeät askeleet istua. Sopii aralle ratsastajalle.


Carlo (1 päivä vapaana)

Carlo on 22-vuotias ratsuponi (säkä 148 cm), jolla on pitkä ja näyttävä kisaura takana kaikissa lajeissa. Kiltti ja ihana. Täydellinen ensiponi lapselle.


Tauno (1 päivä vapaana) Tallin komein pikkusuokki, joka valitsee ihmisensä tarkkaan. Kun Tauno antaa sydämensä, luotettavampaa ja ihanampaa hevosta saa hakea. Tauno on kisannut koulua HeA-tasolla, esteitä 100 cm-tasolla ja startannut myös kenttää. Tauno vetää myös pulkkaa ja osaa kotiin, jos ratsastaja eksyy maastossa.


Simppa ( 1 päivä vapaana)

Simppa on 8-vuotias ESH-ruuna, +170cm), jolla on liikettä ja kykyä. Tykkää rymytä ja leikkiä pihatossa kavereiden kanssa. Vähän kovapäinen, mutta pohjimmiltaan ihana ja halittava. Vaatii vähän jo kokeneemman ratsastajan.


Jalo (2 päivää vapaana 1.1. alkaen)

Jalo on meidän estetykki, jolla on kokoa +175 cm. Jalolla riittää liikettä myös kouluradoille. Jalolle etsitäänkin toiseksi ihmiseksi ensisijaisesta kouluratsastuksesta innostunutta ihmistä, jonka taitotaso min. HeB. Kiltti ja ihana hoitaa.


Conna (2 päivää vapaana 1.2.alkaen)

Connalta vapautuu näillä näkymin 2 päivän kisapaketti helmikuussa. Conna on estetykki, joka kuumuu etenkin esteillä. Ei sovi aralle ratsastajalle. Hoitaessa ja maastoillessa kiltti.


Buke (3 päivää vapaana 1.2 alkaen)

Ruunalauman pomo, joka viettää päivät kavereita rapsutelleen. Rakastaa yli kaiken omia ihmisiään. Ratsastaessa saattaa alkuun testata ihmistä. Upeat liikkeet ja esteillä varma hyppääjä.


Poppis ( 1 päivä vapaana 1.1 alkaen)

Kiltti ja ihana pv-ruuna, jolla on paljon virtaa. Tykkää maastoilla ja toimii tilanteessa kuin tilanteessa.


Laajemmat esittelyt hevosista kuvineen löytyy täältä: omahevonen.fi/hevoset
154 views0 comments

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page