top of page
Search

OmaHevonen laajentaa Espanjaan (aprillipila)

Updated: Apr 26, 2023


OmaHevonen konseptin hevoset viettävät jatkossa talvet Espanjassa. Kaikki 16 hevosta lastataan ensivuoden marraskuussa rekkaan, jonka määränpäänä on aurinkoinen Malaga. Hevoset saapuvat takaisin Suomeen kelien mukaan, viimeistään kuitenkin laidunkauden alkaessa.


Hevoset ja ihmiset ovat puurtaneet arjenomaisesti läpi pitkän ja pimeän talven. Yhteinen aurinkoloma tekee hevosille hyvää. Osa niistä ei ole koskaan käynyt ulkomailla ja sen me haluamme nyt korjata, kun siihen on mahdollisuus. "Aika usein reissut suuntautuvat klinikalle tai kisoihin, hauska nähdä mitä hevoset tykkäävät rantalomasta. Uskomme, että se tekee hyvää myös niiden ryhmähengelle" Tallimestari Lotta Järvimaa toteaa.


"Olemme miettineet hevosten talvikauden pituudeksi alustavasti neljää kuukautta, jonka aikana hevoset saavat nauttia rantalomasta ja auringosta, mutta myös tehdä töitä. Osa hevosista osallistuu omien ihmistensä kanssa Espanjan Sunshine Tourille ja osan kanssa harrastetaan kuten kotona. Uskomme, että valtaosan hevosista omat ihmiset muuttavat hevostensa perässä talveksi Espanjaan", Happy Rider Companyn viestintäjohtaja Leena Honkajuuri toteaa.


Hevoset majoittuvat Fuengirolaan, vain muutaman kilometrin päähän legendaarisesta Jethro Rostedtin kebab -ravintolasta. Jos käy niin, että jonkun hevosen omat ihmiset eivät jostain syystä muuttaisi hevosensa perässä Espanjaan, järjestetään hevosille omat lomaihmiset Fuengirolasta.


"Uudet ihmissuhteet tekevät hevosille hyvää ja myös omat ihmiset oppivat tauon aikana arvostamaan hevosiaan uudella tavalla. Pieni ikävä ja mustasukkaisuus pitää suhteen tuoreena". Leena Honkajuuri päättää.

766 views0 comments
Post: Blog2_Post
bottom of page