top of page
Search

Syyskuun kuulumisia ja klinikoita

Syksy alkoi tänä vuonna varhain, kun tuntuu, että koko elo- ja syyskuu on vain satanut. Meillä on on ollut vähän epäonnea hevosten sairasteluiden kanssa, mutta kaikesta ollaan toistaiseksi selvitty rahalla. Buke sai vekin polveen, joka jouduttiin käydä paikkaamassa Viikin päivystyksessä. Syksyn ikävin juttu on ollut Taunon murtunut nenä, jonka arvellaan johtuvan kolahduksesta heinähäkkiin tai potkusta.


Tulevana viikonloppuna meiltä lähtee kuuden hengen joukkue Ypäjälle Amateur Tourin semifinaaleihin. Hevosista mukana on meiltä Vinski, Ella, Peetu ja Poppis. Instagramiin tulee vielä tarkempi joukkue-esittely viikonlopun aikana.


Meidän seura Happy Riders järjestää taas paljon kivoja tapahtumia hallikaudella. Valtaosa klinikoista on Happy Ridersin jäsenille ja meidän omille ihmisille ilmaisia Postilta saamamme tuen ansiosta. Kaikki tapahtumat löytyvät osoitteesta omahevonen.fi/tapahtumakalenteri


Tulevat klinikat, luennot ja valmennukset


25.9. on eläinlääkäri Lotta Häyrisen luento hevosen fysiikasta ja siitä minkälaista treeniä hevonen kestää pysyäkseen terveenä. Luento on klubitalolla ja se on ensisijaisesti meidän kisaaville ihmisille.


6.10. on estevalmentajamme Dominique Barthelaixin kaikille avoin esteratsastusklinikka, jossa Dominique näyttää metodejaan selästä käsin. Klinikkaan ovat lämpimästi tervetulleita myös vieraat. Ilmoittaudu mukaan täältä ( hinta 5 €)


16.10. on Johanna Sirkiän valjakkoajo - ja ohjasajoklinikka, jossa Johanna käy perusteet läpi valjakkotreeniin ja ohjasajon opettamiseen hevoselle. Klinikkaan voi ilmoittautua mukaan täältä (hinta 5 €)


Kilpailut


Hallikaudella järjestetään kaikille avoimia kisoja kuukausittain . Ensimmäiset kisat ovat 8.10., jolloin kisataan kouluratsastuksessa. Kutsu ja ilmoittautuminen löytyy täältä


Ensimmäiset estekisat pidetään Halloween teemalla 11.11. Ilmoittautuminen avataan lähempänä tapahtumaa.


Vapaat hevoset


Lokakuussa vapautuu 2 päivää Ellalta ja 3 päivää Liinulta. Kokeilukerran voi buukata suoraan Nooralta +358 44 901 8559 tai täyttää omahevonen.fi/hevoset sivulta löytyvän lomakkeen.
117 views0 comments

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page