top of page
Search

Vapaat hevoset 25.8.

Pitkästä aikaan meillä vapautuu omaihmispaikkoja. <3

Jos haaveilet omasta hevosesta, niin tämä on täydellinen tapa kokeilla sitä riskittömästi.


Meillä pääset kokemaan hevosenomistajan ilot. Surutkin saatat nähdä, mutta ne eivät konkretisoidu omalle lompakollesi. Meillä on meneviä kisatykkejä kisaamisesta kiinnostuneille ja kilttejä turvaheppoja aroille tädeille ja lapsille. Kaikkiin paketteihin kuuluu vähintään yksi valmennus (max 4 ratsukkoa) viikossa eli ratsastustaitojen kehittymistä ei voi meillä välttää. Lisäksi meillä on tosi kivoja ihmisiä. Alla olevalla videolla meidän omat ihmiset kertovat millaista meillä on.

Jos joku alla olevista hevosista näyttää aivan sun hevoselta, niin laita meidän opettajalle Nooralle whatsapp-viestiä -> 044-901 8559.


Vapaat hevoset 25.8.


PETIT PRINCE (Peetu)

+170 cm PV-ruuna Ko VaB Re 110cm Ke 100 cm (3 pvä vapautuu 1.10.) Peetu on tallin ihanin tyyppi, joka tekee puolestasi mitä vaan. Upeat liikkeet ja huikea esteäly.


JALOUBET VAN HET BEETJEN (Jalo)

+175 cm PV-ruuna

Ko VaB Re 110cm Ke 80 cm (1 pvä vapaana)

Jalo on vähän jäyhä esteherra, mutta ehdottoman kiltti. Jalolla on isot liikkeet ja vaatii ratsastajalta jo vähän kehonhallintaa.


CONLANDO (Conna) 2 päivää (1.9.)

+170cm pv-ruuna Ko HeA Re 110cm (2 pvä vapaana) Conna on superlaadukas esteruuna, joka on tosi miellyttävä myös sileällä. Esteillä syttyy ja tuo lähes poikkeuksetta ruusukkeen kotiin.

TAJUN PILKE (Tauno) 3 päivää vapaana 1.10 alkaen)

147 cm suokkiruuna Ko HeA Re ei enää estekäyttöön, maastossa täykky (3 pvä vapaana) Jos haluat pomminvarman suomalaisen miehen, joka tuntee Espoonkartanon maastot kuin omat taskunsa, valitse Tauno. Tauno on täydellinen ensihevonen ja sopisi hyvin esimerkiksi äidille ja tyttärelle. TYTÖN TOTEMI (Toto) 3 päivää vapaana 1.9 alkaen)

+ 155 cm suokkiruuna Ko HeA, ei enää estekäyttöön (3 pvä vapaana) Totolle haluttaisiin ensisijaisesti kouluratsastaja, joka haluaisi lähteä Toton kanssa valloittamaan suokkiluokkia. LENTOMUS (Timo) 1 päivä vapaana (1.9.alkaen)

+150cm suokkiruuna Ko HeB Re 60 cm (3 pvä vapaana) Timo on tallin kiltein hevonen, jonka kanssa pärjää ihan pienikin. Timo on usein pihalla vapaana. Helpoin tapa saada selville olisiko joku näistä sun elämäsi hevonen, on tulla kokeilemaan. Laita wa-viesti Nooralle ja sopikaa testikerta. Noora Latvala 044-901 8559 Testikerran hinta on 100 € ja se sisältää yhden valmennuksen.


253 views0 comments

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page