top of page
Search

Vapaiden hevosten tilanne 5.10Syksy etenee kovaa vauhtia, mutta meitä ei haittaa. Ruska on kauneimmillaan ja käytössä on meidän upea maneesi. Mitä enemmän sataa, sen paremmat maneesikelit.


Uusia ihmisiä mahtuisi tällä hetkellä mukaan:

Carlo (2-3 päivää)

  • Carlo on täydellinen ensiponi lapselle tai pienelle aikuiselle. Kiltti ja osaava vanha herra

Fani (1 päivä)

  • Fanille mahtuisi vielä yksi sileän ratsastaja ja maastoilija

Podi (1 päivä alkaen 1.11)

  • Podi on aran tädin unelmaratsu. Maailman kiltein setämies, jonka kanssa jännitys unohtuu välittömästi. Pehmeät askellajit, joissa ihana istua.

Buke (1-2 päivää 1.11 alkaen riippuen Connan kuntoutumisesta)

  • Bukella on isot upeat liikkeet ja hyppää rehellisesti kaiken, minkä eteen laittaa. Maastossa vaatii vielä kookemusta, mutta sekin saadaan toivottavasti pian kuntoon.


Connan saikku jatkuu. Ojentajajänteen vamma alkaa olla jo takana päin, mutta meidän tapaturma-alttein hevosemme oli onnistunut alkuviikosta telomaan oikean lapansa, jota hoidetaan nyt sulfakuurilla. Connasta on tullut paljon kyselyitä. Toivotaan, että tulisi kuntoon pian.


Kaikki hevoset ja hakulomake löytyy täältä: omahevonen.fi/hevoset


Millaisia ihmisiä etsitään?


Ensisijaisesti hyviä tyyppejä. Sellaisia, jotka ymmärtävät hevosen olevan elävä olento, ei harrastusväline.


Meillä on ihana klubitalo ja hevosilla kivat oltavat, mutta meillä ei ole kattokruunuja ja hulppeita hoitotiloja. Meillä joutuu hakemaan hevosen ihan itse pihatosta ja vielä siivoamaan osansa tarhasta.


Meillä on suuri ja hyväpohjainen maneesi omassa käytössä ja tunnit pidetään koko maneesissa (ryhmäkoko max.3-.4 ratsastajaa) Maastoseuraa löytyy suhteellisen helposti ja meillä on tosi mukavia ihmisiä. Osa kisaa tosissaan ja osa lähinnä maastoilee ja syöttää omalle hevoselleen porkkanoita. Kaikki meidän hevoset ovat kilttejä ja turvallisia hoitaa ja ratsastaa. Vähän heikommalakin hevosenhoitokokemuksella pärjää jos vaan itse haluaa oppia.

204 views0 comments

Commenti


Post: Blog2_Post
bottom of page